Ga naar de inhoud

Manageable

De basis van het werkbaar of beter werkbaar krijgen is werken vanuit de talenten van mensen. Mensen maken de organisatie. Ze geven een organisatie een ziel, geweten, gevoel en statuur. Werken aan de ontwikkeling van mensen is dan ook noodzakelijk om de organisatie te laten groeien en potentieel te vormen.

Een duidelijke filosofie brengt Manageable daarin voor haar opdrachtgevers mee.

Werkbaar of beter werkbaar krijgen

Vanuit een duidelijke vraag en doelstelling wordt een heldere aanpak voor opdrachtgevers geformuleerd. Met feitelijke achtergrond, een visie op het geheel, resultaat en vooral zorg voor de mens worden interventies bekeken en ingezet. Interventies op drie gebieden:

  • Ontwikkeling van mensen (TRAINING)
  • Organisatie verbetering (INTERIM MANAGEMENT)
  • Ondersteuning van leiderschap (COACHING)

De interventies worden pas ingezet als het duidelijk is welke verbetering er dient te komen. Soms betekent het dat de visie van de opdrachtgever en Manageable verschillen. Vaak merken we dat we in een tweede fase dan tot de oplossing komen. De wrijving als basis voor glansrijke groei.

Middelen

De middelen die ingezet worden zijn:

 

LogoTrainingsbureau

Manageable is mede partner in Het Trainingsbureau. Een coöperatief samenwerkingsverband waarin associates op het gebied van training en ontwikkeling van mensen in organisaties samenwerken. Hierdoor worden altijd de beste mensen ingezet voor de gewenste oplossing.