Ga naar de inhoud

Insights Discovery Team Effectiviteit

De ontwikkeling van een team begint met de gemeenschappelijke delers. Dat is het individu. Vanuit die Goede-dag-300x300denkwijze is Insights Discovery© ontwikkeld. Een waardevrij, uitgaande van de unieke mens en gericht op gedragsvoorkeuren, waarbij het volledig statistisch onderbouwd is. Een uitgebreide uitleg? Lees “Wat is Insights Discovery”. Het gaat om Insights Discovery Team Effectiviteit.

De instrumenten die gebruikt worden bij de teamontwikkeling onderscheiden zich door de eenvoud en daarmee het bewustwordingsproces van de deelnemers.  Insights Discovery© kan ingezet worden als het gaat om:

Werkwijze
Door middel van het invullen van 25 vragen verkrijgt de deelnemer een rapport van 20 pagina’s. Deze wordt door een Insights Practitioner van uitleg voorzien. Graag verwijzen we u naar de nadere informatie over het Discovery Profiel. Een voorbeeld van een profiel? Lees “Voorbeeld Insights Profiel”.
G-wave
Het stellen van doelen en persoonlijke effectiviteit is vaak een moeilijkheid. Daarvoor is het krachtige model van G-Wave ontwikkeld. Via de voorkeursstijlen, talenten en zwaktes brengt het u naar de plekken waar de uitdagingen liggen en waarmee geholpen kan worden. Meer lezen? Lees de informatie over G-Wave.

Kortom een praktisch instrument met een passie voor ontwikkeling. Meer weten? Vraag informatie aan via contact of kijk op www.insightsbenelux.com

Open Inschrijving Insights Discovery

Ook is het mogelijk om de open inschrijving te benutten. Ga naar Insights Open Inschrijving.