Ga naar de inhoud

Over ons

Manageable is een basis geworden sinds 2004 van waaruit meerdere positieve en ook leerzame initiatieven hebben plaatsgevonden. Het vastbijten in complexe projecten waar personeel, gastvrijheid en financiën in meespelen is de uitdaging.

Niet alleen het werken in opdracht maar ook het actief participeren hoort bij de organisatie Manageable. Een belangrijk project is het, samen met partners, opzetten van een payroll bedrijf. De taak die bij Manageable neergelegd is, houdt in dat: een bedrijfsplan aan het project ten grondslag ligt, de structuur uitgewerkt wordt, de procedures helder zijn en het bedrijf in de competatieve markt gezet wordt. Uiteindelijk zal Manageable het management en de bedrijfsvoering voor zijn rekening nemen. Kortom: het opstarten vanaf de basis.

Ook opdrachten die projectgerelateerd zijn behoren tot de portefeuille. Een voorbeeld van een project is de begeleiding van een Human Resource Planner en een Financieel Projectmanager voor een rock evenement in Portugal. De twee management functies vragen om specifieke aandacht en controle. Juist een externe factor zorgt voor de kwaliteit en borging van de voortgang. Op deze manier is voor de opdrachtgever tijdelijk veel kennis beschikbaar en wordt een project haalbaar. Kortom: kennis overdracht in projectvorm.

Beide bovenstaande projecten liggen op het vlak van personeel en horeca. Door de ervaringen die binnen Manageable aanwezig zijn uit de uitzendbranche alsmede de gastvrijheidsindustrie is dit een logische koppeling. De ervaring die opgedaan is spitst zich toe op de zakelijke dienstverlening in het algemeen.