Ga naar de inhoud

Training van bekwaamheid

In training van bekwaamheid komen zaken naar voren die zorgen dat je effectiever wordt in hetgeen je doet. Je talenten uitspreid of leert.

Leiderschapstrainingen
Voor JCI (junior chamber international) is/wordt in twee leiderschapstrainingen geparticipeerd. Allereerst tijdens de European Academy waar als outdoor trainer tijdens diverse oefening reflectie is gevraagd en leermomenten zijn gecreërd. Daarnaast wordt er elk jaar een training voor aankomend leiders binnen JCI the Netherlands gegeven onder de naam Dutch Academy. In drie dagen tijd wordt het wel en wee van een not-for-profit organisatie voorzitter doorgenomen. Hoe motiveer, redeneer maar bovenal leidt je een jonge groep van managers? Het antwoord wordt in het proces helder gemaakt.

MindGardening
MindGardening is een training ontwikkeld door Michael Boeren en Onno-Hans Noteboom. Naar aanleiding van een training in Berlijn is het concept ontstaan. Een tijdje heeft deze training stil gelegen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het innoveren en nieuw op de markt zetten. Een training die zeker doelmatig is als het gaat om kennis van jezelf en wegen die je wilt bewandelen. Meer via www.mindgardening.nl 

MindMapping
Heb je moeite om overzicht te houden? Blijft weinig in je geheugen hangen? Heb je veel tijd nodig om aantekeningen te maken?

Mindmapping is een bijzondere en creatieve techniek om aantekeningen te maken. Er bestaan legio toepassingen, in te delen in twee categorieën:
• Het registreren van uitingen van anderen, denk aan bijvoorbeeld notuleren van vergaderingen en gesprekken.
• Het registeren van persoonlijke uitingen, denk aan speeches, brieven en rapporten.
Tijdens de training mindmapping leer je als deelnemer door middel van een aantal oefeningen hoe je de techniek in de praktijk kunt toepassen om sneller en effectiever verslagen en samenvattingen te kunnen maken.

The art of making friends
Doe je met vrienden zaken? Introduceer je een klant in je vrienden netwerk? Ben je echt bekent met de ander waarmee je zaken doet? Oprecht geïnteresseerd? Kijk verder op www.theartofmakingfriends.nl 

[form form-2]