Ga naar de inhoud

Activiteiten

De activiteiten van Manageable richting zich op ondernemerschap, ontwikkeling en leiderschap. Daarbij zijn twee grote groepen te onderscheiden:

Training van bekwaamheid
Wanneer we spreken over bekwaamheid kijken we naar het talent van mensen. Daarin laat je ze verder ontwikkelen. Meer weten? Kijk verder op Training van bekwaamheid.

Mentoring naar resultaat
Uiteindelijk kun je wel een idee hebben, een wens of een behoefte. Er komen leert of hetgeen je wilde ook tot stand kan komen of komt. Vanuit de resultaatgerichte werkwijze, vaak op een “no cure no pay” inzet wordt gekomen tot resultaten. Meer weten? Kijk verder op Mentoring naar resultaat.

(Interim) Management
Management is een vak. Vanuit het management denken is iets dat Manageable kan. Denk daarbij aan een rol als Managing Partner, met daadwerkelijke investering in de onderneming. En daadwerkelijk Interim Management. Meer weten? Kijk verder op (Interim) Management.

Leiderschapsspiegel
Veel ondernemers kijken niet in de spiegel. Of hebben niet eens een spiegel. Juist een spiegel zijn en inspiratie leveren voor ondernemers is een kunst. Een rol die weggelegd is voor mensen die durven en kunnen spiegelen. Een goede adviseur is kritisch en laat je zien waar de kansen liggen. Meer weten? Kijk verder op leiderschapsspiegel.

Insights
Het instrument voor teamontwikkeling dat ingezet wordt voor ter ontwikkeling en verbetering van organisaties en de mensen die er werken. Meer weten? Kijk verder op (team)ontwikkeling Insights.

Spreker en presentator
Voor sessies waar Human Talent Management, Sheoconomy, Shecisionmaker of andere zaken aan de orde komt heeft Manageable een aantal goede sprekers in haar stal.

Het gaat altijd om leiderschap en ontwikkeling. In het bijzonder is het Shecisionmaking concept van Paul J. van Loon hierin een vernieuwing.