Ga naar de inhoud

Authentiek Leiderschap

Wat is uw stijl van leiderschap? Welke authentieke onderdelen neemt u hier in mee? Op welke wijze zorgt u dat uw stijl van leiderschap dichtbij u staat? De diverse visies op leiderschap komen altijd terug bij de mensen. Uw stijl van communiceren en basis karakter vormt hier de basis in. Welke leiderschapsstijl past het beste bij wie u bent? De vraag die in deze training naar voren komt.

Inhoud de training Authentiek Leiderschap

Geen-berg-te-hoog-Leiderschap-uitingsvormen-300x300Onderdelen van de training zijn:

  • Uw eigen Insights Discovery profiel. Een analyse op basis van de archetypen van C.G. Jung;
  • Ervaring met de interactie van uw voorkeursstijl met andere voorkeursstijlen;
  • De krachten en valkuilen van uw eigen leiderschapsstijl;
  • Ontwikkeling van de stijl door te denken vanuit de ander;

Een intensieve training die naast de eigen ontwikkeling ook de interactie met andere sterk benadrukt. Alleen vanuit authenticiteit en leiderschap.

Na de training

Na de training is de deelnemer in staat om:

  • De eigen leiderschapsstijl te benoemen;
  • De valkuilen en leermomenten van de leiderschap te duiden en aan te werken;
  • De kracht en het talent van de eigen stijl in te zetten in leidende situaties;

Verder krijgt de deelnemer het eigen Insights Discovery profiel. Hierin staat beschreven wat de persoonlijke voorkeuren zijn. Ook wordt het leiderschap verder ingedeeld en van een profiel voorzien. Een voorbeeld van een profiel is te zien op: Frank Voorbeeld.

Praktisch

De training bestaat uit drie dagdelen. Daarbij worden de dagdelen om de drie weken ingedeeld. De training kan binnen een bedrijfsomgeving gegeven worden ook zijn er geregeld open inschrijvingen.

De kosten bedragen per persoon: 275 euro voor het profiel. Daarbij komen de trainingsdagen (dagdelen), die gemiddeld rond de 1250 euro liggen. Voor een groep van 10 personen is de investering: € 7.100. Per persoon dus een kleine investering van € 710,- (excl. btw, reiskosten en overige additionele kosten).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *