Ga naar de inhoud

Onderneming participatie

Vanuit Manageable is en wordt er geparticipeerd in diverse bedrijven. Daarnaast is er een duidelijk beeld op ondernemen en ondernemingen laten groeien. 

In 2003 was er de wens om binnen de Mise en Place Group een eigen Payroll bedrijf op te richten. 10 jaar lang heeft Manageable het bedrijf mede opgericht van 0 naar 11 miljoen. De grootste en snelste groei die er binnen een bedrijf in de ondersteuning gerealiseerd is.
Inmiddels is Staffable actief in Nederland, Belgie en Duitsland.

De coöperatieve vereniging van zelfstandig professionals in het veld van leren en ontwikkelen Het Trainingsbureau is in 2013 opgericht. Een coöperatie in de zin dat het geen medewerkers in dienst heeft, maar echt vanuit samen werken opgestart is.
Het succes is hierin dat de associate aantallen blijven groeien. Een gedegen groei in de aangesloten professionals is zichtbaar.
Wederom binnen de Mise en Place Group ontstond het idee voor een trainingsorganisatie. Hier is Q-staff door ontstaan. Met haar missie: Developing people in hospitality is het gericht op het ontwikkelen van enerzijds gastvrijheid vaardigheden in en buiten de branche, anderzijds op het verbeteren en ontwikkelen van mensen binnen de branche.
De organisatie traint tussen de 1000 en 5000 mensen per jaar.

Doorgroeien vanuit een eenmanszaak naar een bedrijf, dat was de droom van Monique Pals met Pals Productions. Dagelijks wordt er nog gebouwd aan dit bedrijf en de eerste stroomlijning van projectmatig werken naar continuïteit bereiken is in zicht. Van pieken en dalen naar daadwerkelijke doorlopende omzet dus.