Ga naar de inhoud

YHIM: Nieuwjaarsbijeenkomst

  • door
Nieuwjaarsbijeenkomst

Wat is het nut van de nieuwjaarsbijeenkomsten? Eigenlijk heel veel, namelijk elkaar bijpraten, ontmoeten en vooral uitwisselen van (zakelijke) kansen. Toch is het zaak om wel bewust om te gaan met welke je bezoekt. Want er zijn er nogal wat.

Effectieve nieuwjaarsbijeenkomst

De effectieve bijeenkomst is die waar je in een korte tijd veel mensen uit je netwerk de hand schud en vervolg afspraken maakt om elkaar te spreken. Voor mij betekent dat in ieder geval twee keuzes:

  • Regionaal – de samenwerking die je lokaal en regionaal kunt versterken levert goede en vooral efficiënt zaken doen op. Immers je beperkt de reistijd. Dat betekent de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, waar het gehele netwerk zich laat zien.
  • Branche – juist de ‘nieuwjaarsbijeenkomst’ binnen de branche is een interessant om daar weer iedereen even te ontmoeten. Voor mij dus tijdens de HotelloTOP van 15 januari.

Kortom mijn inzet deze week is bij de nieuwjaarsbijeenkomsten en kansen om mooie samenwerkingen aan te gaan. Waar ligt jouw kans deze week.

*YHIM staat voor “Yes, Het Is Maandag” en wordt elke maandagochtend gepubliceerd. Daarmee als doel hebbende dat je elke week een nieuw doel, een nieuwe kans of eigen initiatief kunt ontplooien.