Ga naar de inhoud

Imago is Amigo

Over je Imago gesproken. Je Imago = je Amigo. Het is geen toeval dat de letters hetzelfde zijn. Wat andere van je vinden, je zien of hoe die je beleven is vaak anders dan dat jij het beleefd. Nu vind ik zelf altijd dat je wat je doet je daar ook de consequenties van mag nemen. Toch is het verhaal van Monica Lewinsky erg bijzonder. Wie kent haar nog als de stagiaire die de President van de USA als vriendje had? Mooi hoe ze het verschil tussen de Monica die zij en haar familie kent en de Monica die de media van haar gemaakt heeft.

Ook is het mooi om te lezen wat ontwikkeling van social media, internet in slechts 20 jaar gedaan heeft. De invloed van de snelheid die het met zich meebrengt in de verslaglegging en de invloed op iemand reputatie komen in het verhaal van Lewinsky mooi naar voren.

Imago is Amigo

Wat is je eigen Imago? Nog beter wat denken je vrienden ervan, je imago als vriend = amigo? Tijd voor je eigen onderzoek en beeld. Tijd voor meer inhoudelijke verdieping. Let wel het internet zorgt ervoor dat je Imago altijd blijft bestaan. De onuitwisbaarheid is groot.

Neem even de tijd voor bijgaande filmpje.

Het bericht Imago is Amigo verscheen eerst op Richard Haeck (/..=X).